Ujvári TEFU Kft.

Költöztetésben a partnere.

Költöztető Blog

Költöztetés Budapesten, vidéken, esetleg nemzetközi költöztetés?

Blogunkban hasznos információkat, gyakorlati tippeket, egyéb olvasnivalókat kínálunk a költözés minden területéről.

Az oldalon feltüntetett árak nettó árak, az Általános Forgalmi Adót nem tartalmazzák.

Költöztetés Budapesten olcsón

 Költöztetéssel Budapesten sok és sokféle cég foglalkozik, ezért sem lesz egyszerű dolga, ha megbízható költöztetőket keres.

Azért, hogy némileg megkönnyítsük a választást, a következőkben néhány gondolat erejéig összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat arról, hogy miért éri meg cégünk mellett döntenie.

Költöztetés Budapesten és Pest megyében

Kezdjük máris ott, hogy cégünk nem tesz különbséget a budai és pesti kerültek között, ha budapesti költöztetésről van szó. Sőt, sok céggel ellentétben, mi nem csak a fővárosban állunk szíves rendelkezésére, hanem egész Pest megyében is, így ha vidékről keres meg minket, akkor sem utasítjuk vissza a megbízását.

Teljes körű szolgáltatások

Azért, hogy Önnek se a csomagolással, se a behajtási engedélyek beszerezésével ne kelljen bajlódnia, átvállalunk minden költöztetéssel kapcsolatos teendőt. Nem csak költöztetünk, cipekedünk, de igény esetén a csomagolóanyagokat is biztosítjuk, becsomagolunk, a bútorokat szét- illetve összeszereljük, sőt még a megfelelő behajtási engedélyek beszerezését is nyugodtan ránk bízhatja. Költöztetés Budapesten – nálunk a komplex szolgáltatás valóban teljes körű költöztetést jelent.

Előttünk nincs akadály!

Szét nem szerelhető bútorai nem férnek be vagy ki a bejárati ajtón? A lépcsőforduló olyan szűkös, hogy gondot jelenthet a bútorok, háztartási gépek mozgatásában? Az emeleti ablakon vagy az erkélyen keresztül lehet csakis leengedi bizonyos dolgokat? Ne törje nehezen kivitelezhető megoldásokon a fejét, inkább bízzon ránk mindent! Profi költöztetőinknek a fent említett „nehezítő tényezők” sem jelentenek akadályt.

Költöztetőkre nincs, de egy nagy autóra szüksége lenne?

Saját gépparkunk lehetővé teszi azt is, hogy költöztető autót rakodók nélkül is biztosítsunk Önnek. Ennek részleteiről munkatársainknál érdeklődhet.

Rejtett költségektől mentes árajánlat

Budapesti költöztetés során sem kilométer díjat, sem külön emelt díjat nem számolunk fel, így óradíjas tarifáinkat úgy alakítottuk ki, hogy azok mindenki számára átláthatóak, világosak legyenek. Egyedi kérés esetén pedig helyszíni szemlét végzünk, majd csak ezután bocsájtjuk rendelkezésére részletes, rejtett költségektől mentes árajánlatunkat.