Ujvári TEFU Kft.

Költöztetésben a partnere.

Költöztetés belföldön, külföldön

Üdvözöljük cégünknél! Olcsó belföldi és nemzetközi költöztetés magánszemélyek és cégek részére. Ingyenes helyszíni felmérés, kérésre csomagoló anyagot kiszállítunk, csomagolást vállalunk. Irodaköltöztetés, irodai költöztetés, irattár költöztetés, bútor és anyagmozgatás épületen belül. Zongora, pianínó és páncélszekrény szállítás, bútorszállítás Budapesten, bútorszerelés, iroda bútorszállítás, közúti áruszállítás, belföldi fuvarozás, szállítás az ország egész területén.

Ujvári TEFU Kft. - költöztetés Budapesten, vidéken, külföldön

Cégünk, az Ujvári TEFU Kft., jogelődünket az Intermédia-Trans Bt.-t is nézve 27. éve végez belföldi és nemzetközi, irodai és lakossági költöztetést, bútorszerelést, bútormozgatást. Tapasztalataink szerint az egyre élesedő gazdasági versenyhelyzetben csak a korrekt, pontos munka, a megbízható teljesítés, a PIACKÉPES ÁR az, ami elismerést adhat egy vállalkozásnak. Ennek szellemében ajánljuk szíves figyelmébe szolgáltatásainkat, hogy Önt / Cégét is minél előbb elégedett megrendelőink között üdvözölhessük. Kérjük tekintse meg eddigi referenciáinkat is.

Bútormozgatás, költöztetés Költöztetés Budapesten

Csapatunkról és a munkafolyamatról

Olcsó költöztetés profi csapattalOlcsó költöztetés Költöztetési és bútorszállítási szolgáltatásunkat rutinos és tapasztalt, megbízható és összeszokott csapatunk végzi.

Munkáinkat minden esetben brigádvezető irányításával végezzük, aki egyben az Önnel kapcsolattartója is. Ha bármilyen probléma merülne fel költözés alatt, azt kollégáink rugalmasan és gyorsan kezelni fogják!

Csak az erkélyen, esetleg emeleti ablakon van lehetőség a bútorok beemelésére, felhúzására, vagy leengedésére? Nem jelent problémát!

Költöztetési árainkról

Lakásköltöztetés rakodókkalBudapesti költöztetés esetén kilométer díjat, hétvégi felárat, "emelet díjat", illetve semmilyen egyéb rejtett költséget nem számolunk fel; kizárólag óradíjat számolunk!

Árainkat mindig Ügyfeleink igényinek megfelelően alakítjuk ki. Nemzetközi költöztetés esetében a távolság mellett a költöztető autók teherbírása és mérete befolyásolja a korrekt, végleges árat - ezért kattintson elérhetőségeinkre, és kérje személyre szabott árajánlatunkat! Nagyobb, vagy egyedi munkák esetében egy előzetes helyszíni felmérés után adunk árajánlatot.


Belföldi költöztetés

Magyarország területén belül választott új otthont? Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Belföldi költöztetés

  • Költöztetés Budapesten 
    Nem számítunk fel km díjat!
  • Lakás- és családiház költöztetés magánszemélyeknek
    Legyen az egy kis szobakonyhás lakás vagy egy többszintes családiház, készséggel állunk rendelkezésére! Ha vidékről vagy vidékre költözne, fontos, hogy helyesen válassza meg a költöztető autó méretét és raksúlyát. Több száz kilométeres autóútnál nem mindegy, hogy mindene felfér-e a költöztető autóra és egy fordulóval el tud-e költözni pl. Budapestről-Debrecenbe. Ha bizonytalan, hívjon bennünket vagy küldjön nekünk e-mailt!
  • Irodaköltöztetés
    Irodaházon belüli bútormozgatás, teljes körű irodaköltöztetés szakértelemmel belföldön.

Nemzetközi bútorszállítás, költöztetés

Nemzetközi költöztetésNemzetközi költöztetés

  • Az EU tagországain belül is vállalunk bútorszállítást, teljes iroda- vagy lakásköltöztetést.

Költöztetés kisokos

Irodaköltöztetés házon belül, kívülSzerencsére sokan választják szolgáltatásunkat. Ügyfeleink gyakran hasonló kérdéseket tesznek fel a költöztetés előtt, amelyekre természetesen bármikor készséggel válaszolunk. Szeretnénk időt spórolni leendő partnereink számára, ezért összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdésköröket, és választ is adunk rájuk.

 


Gyakran felmerülő kérdések a költöztetés kapcsán

 

„Sürgősen szükségem lenne a költöztetésre. Mikor tudnak leghamarabb jönni?”

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mihamarabb elkezdhesse a költözködést. A fuvar megszervezéséhez azonban időre van szükség, ezért arra kérjük ügyfeleinket, hogy igényüket a szállítás előtt legalább három nappal jelezzék. Így pontosan fel tudunk készülni, és zökkenőmentesen, a költözők számára a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozva mehet végbe a pakolás és a szállítás.

Hétvégén is dolgozunk, így ha csütörtökön hív minket, a következő hetet már új otthonában kezdheti. Sőt Budapest területén belüli költöztetés esetén hétvégi felárat sem számítunk fel.

„Nem költözünk messzire. Ilyenkor kaphatok kedvezményt?”

Árainkat kialakítása során szem előtt tartottuk ügyfeleink érdekeit is. Az egyébként is kedvező árak mellé azonban további kedvezményeket is biztosítunk Önnek. Budapesten belüli költöztetés esetében az óradíjon felül nem számítunk föl kilométerenkénti díjat. Sőt akkor is csak egy órányi kiállási díjat kell fizetnie, ha Budapest közigazgatási határain túl, de még 40 km-en belülre kér szállítást.

„Külföldre költöznék. Ebben az esetben is meg tudják oldani a költöztetést?”

Lakásköltöztetés rakodókkal A nemzetközi költöztetés is szerepel szolgáltatásaink között, sőt többéves gyakorlattal is rendelkezünk a külföldi szállítás terén. Sofőrjeink és rakodóink is rendelkeznek külföldi munkatapasztalattal, így nem fog gondot okozni számunkra, hogy az Európai Unió bármely országába költöztessük. Nem kell izgulnia a lepakolás során sem, a helyszínen is biztosítunk rakodókat.

A nemzetközi költöztetés némileg összetettebb feladat, mint a belföldi szállítás. Pontos árajánlatot kizárólag a távolság, a szükséges autók mérete alapján tudunk adni. Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a költözésben.

„A zongorámat is magammal vinném. Van erre mód?”

Természetesen, hiszen a költöztetés teljes körű. Nyugodtan ránk bízhatja hangszereit is, megoldjuk a zongora vagy a pianínó elszállítását. Vállaljuk egyéb érzékeny vagy nehéz darabok fuvarozását is. Páncél- vagy fegyverszekrényét is magával viheti, gond nélkül új otthonába szállítjuk.

„A szekrényünk már akkor sem fért be az ajtón, mikor ideköltöztünk, az erkélyen át kellett behozni. Így is el tudják szállítani?”

Van megoldás akkor is, ha túl szűk a lépcsőház, vagy az ajtó szélessége miatt nem tudjuk kihozni a bútorokat a lakásból. A nehézkesen mozgatható bútordarabokat szükség esetén az erkélyen vagy az emeleti ablakon keresztül is leereszthetjük vagy beemelhetjük. Minden költöztetés alkalmával körültekintően járunk el, az emelés során különösen óvatosak vagyunk, a bútorok nem fognak megsérülni.

„Gondot okoz, hogy a környékünkre nem lehet teherautóval behajtani?”

Ilyen esetben külön engedélyre van szükség ahhoz, hogy megközelíthessük a lakást. Ez nem lehet a költöztetés akadálya. A szükséges papírok némi utánajárással beszerezhetők. Kérésére az ügyintézést is elvégezzük Ön helyett, így ezzel egyáltalán nem kell törődnie. Azonban kérjük, jelezze nekünk, ha a behajtás engedélyköteles, hogy idejében megtehessük a szükséges lépéseket.

„A bútoraink lapra szerelhetők. Ilyenkor mi a teendő? Szedjem szét őket a költöztetés előtt, vagy elviszik összeszerelve is?”

Sok helyet spórolhatunk a költöztetés során, ha a bútorokat szétszereljük. Ilyenkor akár egy kisebb költöztető autó is elég lehet, aminek értelemszerűen a bérleti díja is alacsonyabb. Ha szeretné, szívesen szétszereljük Ön helyett a bútorokat, sőt a kipakolás után újra össze is rakjuk azokat. Autóinkban megtalálható minden szükséges szerszám, így erre sem lesz gondja.

„Szükségem lenne néhány dobozra és csomagolóanyagra a költöztetés előkészítéséhez. Ezeket hol tudom beszerezni?”

Akár nálunk is, sőt a dobozokat Budapesten belül ingyen házhoz is szállítjuk. Kizárólag minőségi termékeket használunk, amelyekben értékeit biztonságban tudhatja. A szabványméretű, ötrétegű dobozok kényelmesebbé teszik a költöztetést, így a kipakolás után sem fog halomban, rendezetlenül állni a holmija.
Vásárolhat tőlünk buborékfóliát is az érzékenyebb, törékeny darabok, például a tükrök, képek vagy a televízió csomagolásához. Ha zsugorfóliára van szüksége, szintén segíthetünk.

„Nincs időm a csomagolásra. Tudnának küldeni valakit, hogy előkészítse a költöztetést?”

Az új lakással kapcsolatban számtalan tennivaló felmerülhet, így nem csoda, ha nem marad ideje a csomagolásra. Ezt a feladatot is átvállaljuk. Kollégáink értő gonddal és vigyázva csomagolják el értékeit a költöztetés előtt, sőt ezeket aztán ki is csomagolják új lakásában. Önnek már csak rendezkednie kell.

„A cégem új telephelyre költözik. Foglalkoznak ilyesmivel?”

Irodaköltöztetés házon belül, kívül Az irodaköltöztetés is a mi asztalunk. Minden ehhez kapcsolódó feladatot ellátunk a csomagolástól a bútorok szét-, illetve összeszereléséig. Hívjon minket bátran, ingyenesen felmérjük a helyszínt, és árajánlatot adunk Önnek az iroda teljes körű költöztetésére.

Az sem probléma, ha az egész költöztetés az épületen belül történik, például egyik szintről a másikra. Kollégáink ebben az esetben is segítségére lesznek.

„A munkánkhoz speciális eszközöket és ipari gépeket használunk. Ezeket is át tudják vinni az új telephelyre?”

A gépeket is elvisszük. Tisztában vagyunk a berendezések értékével, ezért költöztetés közben ezekre fokozottan figyelünk. Sokat elmond rólunk, hogy költöztettünk már kifejezetten érzékeny, az egészségügyben használt kórháztechnikai eszközöket is, és zökkenőmentesen sikerült megoldanunk a feladatot. Megbízhat bennünk, az Ön gépeinek sem fog baja esni.

„A költöztetés nemcsak a telephelyem irodáját érinti. El tudnák szállítani a raktárban álló anyagokat is?”

Akár 12 tonnáig is. A költöztetés mellett teherautóinkkal az ország egész területén vállalunk fuvarozást olyan kiegészítő logisztikai szolgáltatásokkal, mint a fuvarszervezés vagy a nyomon követés. A fel- és lerakodást szintén elvégezzük akár kézi, akár gépi anyagmozgatásról van szó.

„Rengeteg holmim van, így is megoldható lesz egy fuvarral a költöztetés?”

Teherautó-flottánkat úgy építettük fel, hogy a költözés alkalmával felmerülő lehető legtöbb igényt kielégíthessük. Ennek jegyében kifejezetten nagy teherbírású és befogadóképességű rakodóautók állnak rendelkezésére. Akár 7,5 tonnás, 40 m3 szállítására alkalmas autót is kérhet tőlünk.

„Ugye vigyázni fognak a csomagokra?”

Ez nem is kérdés. A mi szakmánkban különösen fontos, hogy a költöztetés után minden sértetlenül kerüljön a helyére. Már a csomagolást is úgy végezzük, hogy biztonságosan szállíthatóak legyenek a sérülékeny darabok. Ha azonban Ön szeretne csomagolni, érdemes megfogadnia néhány tanácsot, így egyszerűbbé teheti a költöztetést, illetve megóvhatja értékeit a kisebb károsodásoktól.

Feliratozza a dobozokat! Ha nem mi végezzük a csomagolást, nem fogjuk tudni, hogy mi található az adott dobozban. Jelölje a törékeny tartalmú, porcelánnal, étkészlettel teli dobozokat! A csomagokat semmiképpen sem fogjuk dobálni, viszont a dobozok elrendezésekor fontos, hogy lehetőleg ne a törékeny holmik kerüljenek alulra.

Fóliázzon! A fólia nagyon hasznos, mert a legapróbb karcolásoktól is megvédheti a bútorok felületét, sőt a nedvességtől is megóvja a bútordarabokat.

Ragassza le az ajtókat és fiókokat! Ha költöztetés közben kinyílik a szekrény ajtaja, vagy kicsúsznak a helyükről a polcok, könnyen megsérülhetnek. A ragasztást egyetlen mozdulattal megteheti, és higgye el, rengeteg későbbi kellemetlenségtől kímélheti meg magát.